Temaaften – mig og mit indre barn
Happy girl (age 6-7) inside a big cardboard box moving into a new house. Moving home concept. Real people. copy space
Familieopstilling Fyn Hvem er jeg

Jane Bruus

Temaaften om mig og mit indre barn d. 11. marts 2022. Kl. 18 -21.30

Hvordan har dit indre barn det?

Måske er der et “lille barn” inden i dig, der har nogle behov, som du ikke får øje på i en travl hverdag?

Denne aften vil være meget praksis-orienteret, og bestå af små opstillinger, hvor alle deltagere får mulighed for at møde sit indre barn, og høre hvad det har på hjertet. Vi arbejder på at forbinde din voksne, kærlige og omsorgsfulde del med dit indre barn, så du kan møde dig selv og dine inderste behov fra et kærligt sted.

Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig, så kontakt mig på familieopstilling@mibit.dk eller på telefon 24 61 58 08

D. 11. marts 2022, kl. 18- 21.30

Sted: Familieopstilling Fyn, Møllergade 28, 1 sal, 5700 Svendborg

Pris 225 kr.

Udtalelser

Kommende
begivenheder

Luk menu