Workshops

Workshops hos familieopstilling Fyn

Jeg afholder med jævne mellemrum forskellige former for workshops. Det hele foregår midt i hjertet af Svendborg by, hvor jeg holder til i smukke lyse lokaler, med skøn udsigt ud over havnen.

På en workshop vil du sammen med en gruppe af andre deltagere, kunne gå på opdagelse ind i de temaer du har med dig og den eneste forudsætning der er for at deltage, er et åbent og nysgerrigt sind. 

Her har du mulighed for at få kigget på det, som tynger dig, hvad enten det handler om en relation, der er svær, lavt selvværd, angst, sygdom, problemer på arbejdspladsen, måske en beslutning der er svær at tage, eller noget helt andet. Alt kan stilles op.

En workshop er for dig, der gerne vil have nye indsigter og se nye muligheder i det, der er din udfordring. 

En workshop hos mig vil altid være oplevelses orienteret, og du får altid noget med dig hjem. Hvad enten det er dig eller en anden der får en opstilling, kan du opleve indsigter, forståelser og forløsninger der rækker ind i dit  eget liv. Du vil opleve en større forståelse af det der dine problematikker, og se dine udfordringer fra et nyt perspektiv.

Jeg bliver ofte spurgt, om man skal have sin familie med når man laver Systemisk familieopstilling. På en måde kan man sige, at metodens navn er en smule misvisende, da navnet mere henviser til at årsagen, til de udfordringer du har, måske skal findes i dit familiesystem. Du skal derfor ikke have din familie med. De andre deltagere på workshoppen vil agere for dine familiemedlemmer hvis det bliver aktuelt. Læs mere om hvad familieopstillinger er, og hvad de kan bruges til her.

Mine workshops varierer fra alt mellem enkelt stående aftener, temadage til længere forløb over flere weekend dage.
Her er lidt for en hver smag.

Oversigt over workshops

På en temadag får du mulighed for at gå i dybden med et emne som f.eks. sydom, dit indre barn mm.

Er du nysgerrig? Se hvornår du kan deltage i en åben aften, hvor du får mulighed for at opleve familieopstilling.

Et forløb over 3 fredage hvor den samme gruppe mødes og laver opstillinger. Alle får sin egen opstilling

Hvis du kan samle en gruppe på min 6 personer, laver jeg en workshop kun til jer

Luk menu