fbpx

Sommerferie-retreat med familieopstillinger

Familieopstilling Fyn sommerferie retreat

Genopret kærlighedens flow i dit liv!

2. juli kl. 16 - 5. juli kl. 16 på Vester Skerninge Friskole på det skønne sydfyn.

Velkommen til 4 oplevelsesrige dage hvor vi skal lave familieopstillinger, spise dejlig vegetarisk mad , som vi tilbereder i fællesskab ( du må gerne selv supplere med kød), og ikke mindst nyde hinandens selskab.

Retreatet afholdes af certificert systemisk familieopstiller Heidi Kongslev Hilbert og certificeret systemisk familieopstiller Jane Bruus

Vi vil fordybe os i opstillingsarbejdet. Vi vil både lave traditionelle opstillinger og nogle lettere ressourcegivende opstillingsprocesser, hvor vi går på opdagelse i forskellige emner og dynamikker, der har betydning i vores liv. 

Vi regner med at lave opstillinger om formiddagen i 3-4 timer – og igen om eftermiddagen 2-3 timer. Der bliver indlagt tid til at slappe af, integrere processerne og evt. tage en dukkert i havet. Hvis energien er til det – kan vi arbejde med lettere ressourcegivende opstillingsprocesser om aftenen.

Og har du lyst, så er det muligt at starte dagen med 1/2 times sanseintegrationstræning. Kroppen vækkes blidt med bevægelsesglæde og øvelser der skaber indre ro og ballance.  

Du kan læse mere om familieopstillinger HER

Vester Skerninge Friskole ligger i udkanten af den lille hyggelige landsby Ulbølle. Der er busforbindelse fra Nyborg og Svendborg lige til døren. Ulbølle har sin egen lille brugs og der er ca 4 min. i bil til den dejlig badestand.

Vi skal være i et hyggeligt indrettet fællesrum, hvor der er en stor hems med sofaer og tilstødende lokaler, hvor der mulighed for at sove på sit medbragte underlag/luftmadras. Der kan også sætte dit telt op på det store grønne område, der omgiver skolen. Hvis du har brug for mere komfort, formidler vi også gerne kontakt til et lokalt B&B.

Stedet har også et nyere skolekøkken, hvor vi nemt og effektivt kan lave mad og vaske op i industriopvaskemaskinen. Vi har en madansvarlig med os, som har sørget for indkøb opskrifter m.m.

Skolen ligger på en stor og skøn grund, der tydeligt bærer præg af kreativitet og fantasi. Hvis vejret er godt, er der rig mulighed for at opholde sig udendøre, både når vi slapper af, spiser eller får lyst til at tænde bål. Skulle du have en guitar, er du meget velkommen til at tage den med.

Der er indkvartering torsdag fra kl.16-18, hvor du kan sætte dit telt op og finde dig til rette. Der er kaffe og te på kanden og lidt kage og kl 18 er vi klar med med aftensmad til dig.

Resten af opholdet hjælper vi hinanden med at få alt det praktiske til at fungere, ligesom vi sammen får ryddet op og fejet gulvene inden vi forlader stedet søndag kl. 16. 

Prisen for hele herligheden er 1750 kr. incl. moms

Der skal min. være 10 deltagere for at vi afholder retreatet og der vil max. være 20 deltagere.

Tilmelding til Jane Bruus på telefon 24 61 58 08 eller på mail familieopstilling@mibit.dk

Luk menu