Om Jane

Om Jane Bruus, Certificeret systemisk familieopstiller fra ISFO.

Pædagog,  Hovedstadens pædagog seminarium 1996

Babymassage instruktør,  AIMI 2007

2 årige uddannelse til Systemisk familieopstiller, ISFO 2018

Workshops med udenlandske famileiopstillere : Albrecht Marh, Ursula Franke og Tom Bryson, Judith Hemming, 2018-2019

Learning cirkel, 1 uges intensivt forløb for uddannede familieopstillere, Stephan Hausner, Famileopstiller med specieale i sundhed og sygdom. Siegdorf, Tyskland. 2017.   

1 årig certificerings overbygningsuddannelse, ISFO 2019

Familieopstilling Fyn Hvem er jeg

Jeg har altid været interesseret i personlig udvikling og det at arbejde med udviklings processer.

Ligesom det altid har optaget mig, hvordan man kan hjælpe mennesker, til at udvikles hen i mod at kunne stå frit og helt i sig selv.

Min historie

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og babymasage instruktør. Efter en årrække inden for dette felt, blev jeg alvorligt syg af at bo i et hus, der desværre viste sig at være fyldt med skimmelsvamp.

Konsekvensen af dette,  blev et erhvervsskifte der kunne tage hensyn til de fysisk begrænsninger jeg pludselig havde. Jeg brugte derfor en årrække i flexjob, som administrativ medarbejder i IT virksomheden Mibit.

En cancerdiagnose i 2015, blev begyndelsen på en kæmpe livsforandring for mig.  Det blev startskuddet til mange nye valg, hvor det blev essientielt for mig, at turde lytte til min indre sandhed, at turde være tro mod det der var rigtigt for lige præsis mig.  Det blev starten på mit livs vigtigste rejse.  Rejsen hjem til mig selv og at leve i overensstemmelse med det der er min sandhed.

Det størst valg var,  at sige nej tak til konventionel behandling, ikke udfra et fravalg i frygt, men et tilvalg af mig og min sandhed, og det der var det rigtige for mig at gøre. For mig var det som at vælge livet.  Jeg har foretaget en bred vifte af livsforandringer, for det var tydeligt for mig, at der måtte radikale forandringer til i mit liv. Alle disse forandringer er en hel historie i sig selv.

Efter et års sygemeldig med fuldstændigt fokus på mig og min sundhed, deltog jeg i en workshop i familieopstillinger, og det stod straks klart for mig, at den her metode kunne noget ganske særlig.  7 dage senere var jeg igang med uddannelsen som Systemisk familieopstiller.  

At arbejde som systemisk familieopstiller giver for mig den dybeste mening, og det er så livsbekræftigende at arbejde fra hjertet og igen at arbejde med udviklingsprocesser. Jeg er dagligt så taknemmelig for at kunne være vidne til de processer, indsigter og forandringer denne metode hjælper på vej.

Jeg har i løbet af de  sidste 2 år afholdt mere end 20 workshops i både Svendborg og København.  Og i Mibits smukke lokaler med udsigt ud over havnen i Svendborg tilbyder jeg 1:1 sessioner og afholder udviklingsgrupper og workshops.

Kommende
begivenheder

Luk menu