3 fredage med systemisk familieopstilling
Temadage Familieopstilling fyn
Familieopstilling Fyn Hvem er jeg

Jane Bruus

3 fredage hvor du sammen med andre går på opdagelse i familieopstillingens verden.

Fredag d. 30. september, fredag d. 28. oktober og fredag d. 25. november 2022

Dette forløb strækker sig over 3 fredage, hvor I som gruppe mødes 1 gang om måneden, for at arbejde med de udfordringer og problematikker der fylder i jeres liv.

Alle deltagere får i løbet af de 3 fredage deres egen opstilling, og får samtidig rig mulighed for at opleve at være repræsentant i de andre deltageres opstillinger. Min erfaring er, at alle tager noget værdifuldt med hjem til deres egen proces, både når de får deres egen opstilling og når de oplever at stå som repræsentant i andres processer.

Det vil være en overskuelig gruppe, hvor der er tid til alle, og hvor vi kan skabe et fortroligt rum. Vi tager afsæt i, og nyder godt af det nærvær, den fortrolighed og det fællesskab, der opstår, når vi mødes i en gruppe over flere gange.

Alle problematikker og udfordringer vi har med os kan stilles op.

Vi har alle fra tid til anden udfordringer i vores liv. Det kan f.eks. være i vores parforhold, til vores familie, relationer der er svære eller på f.eks. på vores arbejdsplads.

Der kan være valg, der er svære at træffe, en retning, der er svær at finde. Følelsen af at vi gentager de samme mønstre igen og igen. Eller vi kan være ramt af fysisk sygdom, angst, lavt selvværd, spiseforstyrrelser, depression eller noget helt andet.

En metode der er healende på sjælsplan både for dig, dem der kom før dig og dem der følger efter dig.

Når man arbejder i en gruppe, har man ikke sin egen familie med, men bruger de andre deltagere i gruppen som repræsentanter. De kan for eksempel repræsentere ens familiemedlemmer, de symptomer man døjer med, eller for eksempel de veje man har at vælge i mellem, ved svære valg.

Vi mødes fredag d. 30. september, fredag d. 28. oktober og fredag d. 25. november 2022. Alle dag kl. 9 til ca. 17.

Sted: Nyborgvej 4B, 2 sal 5700 Svendborg

Pris: 1700 kr. Hvis du er arbejdsløs, pensionist eller lignende er prisen 1500 kr.

Har du lyst til at læse mere om Systemiske Familieopstillinger så kan du læse mere her: http://www.familieopstillingfyn.dk/hvad-er-systemisk-familieopstilling/

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig, kan du kontakte mig på http://www.familieopstillingfyn.dk/kontakt/ eller ringe på 2461580

Udtalelser

Kommende
begivenheder

Luk menu